Om anmeldelser2 min read

Jeg ved ikke helt hvordan jeg er endt i denne situation, men engang imellem får jeg en e-mail fra en webshop, importør eller lignende, som vil lade mig teste et af deres produkter.

Jeg får normalt lov til at vælge fra deres katalog eller butik, og derfor ender jeg med produkter, jeg har store forventninger til, men som også passer ind i mit smart home-setup.

Det betyder, at jeg ofte er meget positivt stemt over produkterne, jeg anmelder, men det er altså ikke fordi jeg er i lommen på butikken. Jeg får intet ud af mine anmeldelser, udover adgang til produkter, jeg ellers ikke ville have råd til at købe. Bloggen er 100% selvfinansieret.

Når jeg selv må vælge, kan jeg også vælge ud fra egne behov og funktionaliteten i mit setup, ligesom jeg kan vurdere kvaliteten af et produkt, før det ender i min postkasse.

Alle anmeldelser er udtryk for min egen holdning til produkterne, og er aldrig dikteret af den samarbejdspartner, der sender mig produktet. Det får samarbejdspartneren også besked på, før vi aftaler nærmere, så de kender præmissen for anmeldelsen.

Rent praktisk omkring anmeldelserne må jeg hellere nævne, at du sjældent finder oplagte informationer om produktet, som f.eks. mål, vægt, hvordan man præcis installerer enheden, osv. Mine anmeldelser fokuserer på brugen i det smarte hjem, og om Mette kan lide dem eller ej. Sådan cirka.

Har du spørgsmål til mine anmeldelser, eller har du lyst til at få en anmeldelse på bloggen, så send mig en e-mail.

Gør som 512 andre - tilmeld dig nyhedsbrevet.
Så får du automatisk besked, når der er nye indlæg.