Om mit projekt1 min read

I 2015 købte vi et parcelhus fra 1969. Siden da har jeg arbejdet hårdt på at gøre vores liv en smule nemmere og mere komfortabelt.

Jeg har altid interesseret mig for elektronik og gadgets, og langt det meste af det elektroniske legetøj, jeg havde da jeg var barn, blev skilt ad mere end et par gange. Det gik sjældent helt galt, og det er cirka det samme, når jeg arbejder med elektronik i dag.

Min tilgangsvinkel i forhold til vores smart home-setup er:

  • Brugervenligt
  • Skal altid fungere
  • Ikke dyrt

Der er et meget stort element af “wife approval factor” i mit smart home-projekt, for det er primært mig, der går op i det. Min kæreste ville uden tvivl sige nej, hvis der var det mindste problem i opsætningen. Ikke fordi hun er et surt løg, men fordi det er mit projekt. 🙂

Smart home ekspert

… Er jeg ikke. Men jeg har erfaring med at holde oplæg og deltage i debatter, webinars osv., så har du brug for den slags, er jeg klar. 🙂

Kontakt

Jeg kan kontaktes gennem kommentarsektionen nedenfor, eller på alle andre sider, eller via e-mail på david@mcnally.dk.

Gør som 151 andre - tilmeld dig nyhedsbrevet.
Så får du automatisk besked, når der er nye indlæg.