Om anmeldelser og reklamer1 min read

Om sponsorerede produkter

Visse indlæg på bloggen indeholder sponsorerede produkter, som producenter eller forhandlere sender til mig. Disse produkter tester og anmelder jeg i et eller flere indlæg på bloggen.

Jeg får en del henvendelser angående test af produkter, og jeg takker kun ja til produkter, jeg synes er relevante for målgruppen på bloggen. Ingen gider læse om for eksempel rengøringsartikler på en smart home-blog – med mindre det er en robotstøvsuger.

Inden jeg takker ja til at teste et produkt, informerer jeg altid producenten om, at jeg ikke kommer til at skrive andet end min oprigtige opfattelse af produktet. Er produktet dårligt, af lav kvalitet, eller med dårlig software, så skriver jeg det – uanset producentens holdning eller ønsker. Bloggens integritet er vigtig for mig, og jeg kan ikke købes til at anmelde positivt.

Om reklamelinks

I visse indlæg linker jeg til produkter hos en forhandler via et reklamelink. Dette link giver mig en procentsats i afkast af de ordrer, der kommer efter en bruger har fulgt linket. Typisk er afkastet 1-4% af ordrebeløbet.

Reklamelinkene er udvalgt, så de så vidt muligt linker til den billigste forhandler – og kan jeg ikke finde en forhandler, der er billig nok i affiliatenetværket, så linker jeg uden reklamelink.

Reklamelinkene koster ikke dig ekstra, når du køber via forhandleren, men det giver mig lidt flere penge at drive bloggen og købe dimser for.

Har du spørgsmål til reklamer, sponsorater og reklamelinks, så er kommentarsporet åbent. Du kan også altid kontakte mig via e-mail.

Gør som 825 andre - tilmeld dig nyhedsbrevet.
Så får du automatisk besked, når der er nye indlæg.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *