SmartThings kommer til Danmark1 min read

Tak til Søren Evald Kristensen, som i går delte et link i Facebook-gruppen, jeg har startet for danske Smartthings-brugere.

» Samsung lancerer SmartThings i Danmark

Daniel skriver i tråden, der følger linket:

Jeg glæder mig enormt til at se enhederne på hylderne i Elgiganten, og jeg glæder mig enormt til at se enhederne udbredt i de danske hjem. Jeg tror mange bliver skræmt af konkurrenterne, f.eks. prisen på Athom Homey og kompleksiteten i Home Assistant, og jeg tror ST kan bringe mange tættere på følelsen af et ægte, smart hjem.

Og så glæder jeg mig til at kunne impulskøbe SmartThings-dimser, når jeg alligevel er i Elgiganten.

Priser på SmartThings

Opdateret med priser, taget fra Proshop.dk den 2/7 2019. 🙂

SmartThings Hub669,00
Multisensor219,00
Vandsensor219,00
Knap189,00
Bevægelsessensor219,00
Smart Plug289,00
Cam1.149,00
Vision969,00
Gør som 825 andre - tilmeld dig nyhedsbrevet.
Så får du automatisk besked, når der er nye indlæg.

2 thoughts on “SmartThings kommer til Danmark1 min read

  • Hej Morten,
   Det er sgu en noget ensidig sammenligning. 🙂
   Supported devices – ja, 394 officielt understøttede, men mange, mange flere via device handlers.
   Ingen BT, 868/433 MHz, infrarød eller KNX, men har du brug for det?
   Data-grafer kan laves med lidt tryl.
   Mobile apps – om den er simple eller advanced ved jeg ikke, men den kan hvad den skal kunne – den kan styre alt i huset.
   Privacy-aware – tjaeh, jeg tænker ikke Samsung kan bruge mine smart home-informationer til skide meget. Desuden er det nemt at sige og svært at effektuere på en måde, så man som bruger kan stole 100% på udbyderen.
   Automation – med Webcore er der absolut ingen begrænsninger i automation-mulighederne i ST.
   Energy management – svært at gennemskue præcis hvad de mener med det. 🙂
   Platform – SmartThings er på ingen måde en lukket platform. Som helt almindelig bruger kan man udvikle og tilføje device handlers og smartapp’s, som udvider funktionerne i SmartThings betragteligt.
   Software status – slow development kan de til dels have ret i, men igen er der meget få funktioner jeg ikke har kunnet finde direkte i ST, eller via smartapp’s, device handlers osv. Og så har de netop sparket kraftigt gang i en større opdatering af platformen.

   Kort fortalt synes jeg ikke der er meget sandhed i deres sammenligning, og med de overdrivelser de inkluderer, mister jeg sgu en del respekt for folkene bag. Fokuser på at sælge produktet på det I gør godt, ikke på det andre gør mindre godt. Suk. 🙂
   /David

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *