Nyt Zigbee-produkt fra SONOFF1 min read

SONOFF er et af de firmaer, som har skudt godt gang i smart home-bølgen, også i Danmark. De har formået at levere et billigt produkt med understøttelse af bl.a. Google Assistant, samtidig med at den fornuftige kvalitet har holdt ved.

Og nu har de annonceret deres første Zigbee-produkt, BASICZBR3. En undersøgelse har vist, af 58,3% af SONOFF-brugere foretrækker Zigbee fremfor WiFi som trådløs forbindelse til deres enheder, og det har SONOFF reageret på.

Der er fuld understøttelse af både Alexas Zigbee-devices, samt SmartThings – og jeg glæder mig til at få fingrene i en og teste den. Jeg har et par lamper, der i dag kører med Hue-stik, som sagtens kan køre på SONOFFs nye device i stedet.

Du kan læse om det nye device på SONOFFs Facebook-side, og købe den her.

Gør som 825 andre - tilmeld dig nyhedsbrevet.
Så får du automatisk besked, når der er nye indlæg.

7 thoughts on “Nyt Zigbee-produkt fra SONOFF1 min read

 • Tak for nogle gode artikler.

  Jeg er ved at tage tilløb til noget smart lys og starter med Hue.

  Jeg skal lige forstå de der Sonoff enheder. Kan denne enhed her styres af en Hue dimmer sammen med nogle Hue pærer? Og på samme måde kan de styres med en bevægelsessensor?

  Jeg er med på at det kræver en Smartthing hub også..

 • Hej

  Elsker at læse din blog omkring forskellige løsninger, men er nysgerrig på om zigbee versionen er kompatibel med Google Home? Umiddelbart er det ikke nævnt nogen steder, men håber den vil kunne hjælpe mig her.

  Ellers må jeg køre det igennem Home Assistant..

  • Beklager jeg ikke har fået svaret før nu!

   Zigbee-versionen kræver en hub, som SmartThings eller Home Assistant med en Zigbee-stick, så nej den er ikke direkte kompatibel med Google Home.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *