Nyt Zigbee-produkt fra SONOFF1 min read

SONOFF er et af de firmaer, som har skudt godt gang i smart home-bølgen, også i Danmark. De har formået at levere et billigt produkt med understøttelse af bl.a. Google Assistant, samtidig med at den fornuftige kvalitet har holdt ved.

Og nu har de annonceret deres første Zigbee-produkt, BASICZBR3. En undersøgelse har vist, af 58,3% af SONOFF-brugere foretrækker Zigbee fremfor WiFi som trådløs forbindelse til deres enheder, og det har SONOFF reageret på.

Der er fuld understøttelse af både Alexas Zigbee-devices, samt SmartThings – og jeg glæder mig til at få fingrene i en og teste den. Jeg har et par lamper, der i dag kører med Hue-stik, som sagtens kan køre på SONOFFs nye device i stedet.

Du kan læse om det nye device på SONOFFs Facebook-side, og købe den her.

Gør som 351 andre - tilmeld dig nyhedsbrevet.
Så får du automatisk besked, når der er nye indlæg.

5 thoughts on “Nyt Zigbee-produkt fra SONOFF1 min read

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *