Kommende indlæg: Life3602 min read

Det her er en tarvelig teaser, jeg ved det. Men jeg er simpelthen så vildt begejstret over Life360, at jeg vil lobby’e lidt for det.

Hvordan jeg overhovedet fik Mette med på, at hun skulle installere en GPS-tracker-app på sin telefon, ved jeg faktisk ikke. Men faktum er, at vi begge har den installeret, og at den gør vores liv noget nemmere.

Hvordan kan en GPS-app gøre ens liv nemmere? Sådan her.

Mette arbejder i Vejle, og vi bor i Odense. Med Life360 er jeg aldrig i tvivl om hvornår hun er på vej hjem, og hun er aldrig i tvivl om hvor jeg er. Jeg kan altid se om hun er langt nok over Fyn til, at hun kan nå at hente et af børnene, og hun kan altid se hvor tæt vi er på at være hjemme.

Det er småting, men i dagligdagen gør det, at vi kan undgå mange af de tåbelige “hvor er du?”-opkald og SMS’er.

Med to personer i hjemmet, der har telefoner, kan vi bruge Life360 gratis, men ellers koster det nogle få dollars per måned for premium-funktionerne.

Jeg kan kun anbefale Life360 til travle familier, og jeg lover en mere uddybende gennemgang snart, for vi bruger selvfølgelig også Life360 i Smartthings. 🙂

Gør som 825 andre - tilmeld dig nyhedsbrevet.
Så får du automatisk besked, når der er nye indlæg.

7 thoughts on “Kommende indlæg: Life3602 min read

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *