“Her lytter vi”-skilt1 min read

Googles “Senior VP for hardware” Rick Osterloh blev for nylig spurgt, om man bør informere gæster i sit hus om, at der er stemmeassistenter, som lytter med – og han svarede:

“Gosh, I haven’t thought about this before in quite this way. It’s quite important for all these technologies to think about all users… we have to consider all stakeholders that might be in proximity.”

“Does the owner of a home need to disclose to a guest? I would and do when someone enters into my home, and it’s probably something that the products themselves should try to indicate.”

Rick Osterloh, Seniori VP of hardware, Google

Og han har en pointe. Man bør informere om, at Google, Amazon, Apple eller hvem man nu har solgt sin sjæl til, potentielt vil lytte med på samtaler, man har med sine gæster.

Så, nu har jeg lavet et billede til formålet – og du må bruge det til lige hvad du lyster. Personligt prøver jeg at overbevise Mette om, at det skal hænge ved fordøren, som et andet “Her vogter jeg”-skilt, med en bister schæfer.

(Jeg er Google-bruger, så det har jeg selvfølgelig valgt. Hvis der er stemning for det, laver jeg også gerne en til Alexa.)

Gør som 825 andre - tilmeld dig nyhedsbrevet.
Så får du automatisk besked, når der er nye indlæg.

2 thoughts on ““Her lytter vi”-skilt1 min read

 • Hejsa.
  Tak for din så fine blog. Jeg følger dig med stor glæde og hopper nu selv på vognen og vil have smart home.
  Men hvor er det træls at være bedstemor, kvinde og ENESTE person ikke bare i hjemmet, men i hele familien der elsker den “fagre nye verden”😂
  Så nu har jeg, på grund af dig👍, installeret opstarten til smart thing I min camping og fortelt.
  Jeg tænker min zibro kamin hjemmefra via Switchbot hub og switchbot ” robot finger”. Har sat alle lys til Phillips hue og overvågning via camera i forteltet. Vi campere i Tyskland men har formået at finde signaler fra 3’s antenner, så vi nu har 1100 GB at lege med hver måned til trods for vi er i udlandet. Så streamer alle yousee kanaler via Apple tv 4.
  Nu skal jeg “lære” at få alle disse ting til at tale sammen og bruge alt nyindkøbte “ting” fra Kina såsom twnoeratur/fugtughedsmåler, vandmåler og små sensore. Så tusinde tak for dig, tror ikke du synes man er skør fordi man er 60 år og helt skudt i denne hobby. Glæder mig vildt til at læse mere fra dig 👍👍👍👍😄

  • Hej Mary-Ann,
   Årh, den kommentar gjorde mig sgu glad – fedt at høre om din interesse i den fagre nye verden. 🙂

   Jeg kan godt forstå man bliver skudt i hobbyen, uanset alder, og jeg håber virkelig jeg på samme måde kan mønstre interesse for lignende projekter, når jeg når din alder. Du er skide inspirerende. <3

   /David

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *