Genveje til apps i ActionTiles1 min read

Det er ingen hemmelighed at jeg er rigtig glad for ActionTiles. Jeg har en iPad monteret på væggen i køkkenet, som kører en række forskellige paneler fra ActionTiles.

Engang imellem vil jeg dog gerne bruge den til noget andet, f.eks. Sonos, Spotify, opskrifter, Youtube osv. I de tilfælde er det rart at have en genvej til en app på iPad’en – og det kan man med ActionTiles.

Sådan ser øverste venstre hjørne på mit primære dashboard ud, med genveje til Sonos, Spotify og UniFi Video.

Jeg prøver her at samle en liste over apps og den genvej man skal bruge for at starte dem fra ActionTiles. Hver genvej sættes op under “My Shortcuts” i menuen til venstre i ActionTiles – navnet indsættes i feltet “Name”, og den lokale URL indsættes i feltet “Absolute URL”.

NavnAbsolute URL
Calendarcalshow://
Musicmusic://
Notesmobilenotes://
Plexplexapp://
Spotifyspotify://
Sonossonos://
TuneInTuneIn://
UniFi Videounifivideo://

Har du en app, der mangler på oversigten, så skriv en kommentar og jeg får tilføjet den.

Gør som 825 andre - tilmeld dig nyhedsbrevet.
Så får du automatisk besked, når der er nye indlæg.

8 thoughts on “Genveje til apps i ActionTiles1 min read

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *