Black Friday nærmer sig – mine ønsker4 min read

Jeg glæder mig sgu! Som vanligt planlægger jeg at lave et par blogposts med de bedste tilbud, men jeg er allerede begyndt at overveje hvilke produkter, jeg skal have på radaren – og de kommer lige her.

Visse af linkene er affiliate-links, som giver mig nogle kroner i bonus, hvis du køber via linket. Det koster dig ikke en øre ekstra, og det giver mig lidt mere rum til at indkøbe dimser, jeg kan skrive om. Anmeldelser m.v. er aldrig farvet af potentialet for indtjening. 🙂

UniFi G4 Bullet

Kameraet i vores indkørsel, et G3 Bullet, kunne godt bruge en opgradering/udskiftning. Det har efterhånden en del år på bagen, og med de nye features i G4-kameraerne, har jeg luret på et UniFi G4 Bullet.

Det fås også en en Pro-version med højere opløsning, men prisen er noget højere, og jeg har mest af alt brug for en forbedret billedkvalitet, og noget intelligens i softwaren. I modsætning til G3-versionen af UniFi’s kameraer, har G4-versionerne genkendelse af mennesker og biler, og det savner jeg.

Du kan se min anmeldelse af UniFi Protect som videoovervågningsplatform her.

Roborock S7

Vores tro væbner, en Neato D7, synger efterhånden på sidste vers, og jeg har haft et godt øje til Roborocks robotter i et stykke tid. Neato’en har fungeret virkelig godt, men jeg har læst mig til, at Roborock typisk kan klare højere dørtrin, og dem har vi nogle stykker af.

Så, det bliver nok en Roborock denne gang, og Roborock S7 ser smart ud – med indbygget gulvvasker, og understøttelse af deres dock, som tillader automatisk tømning af maskinen.

Philips Hue Lightstrip Gradient

Der er mange smart home dimser, jeg gennem tiden har købt, som jeg ikke har haft brug for – men den her har jeg slet ikke brug for. Jeg har lightstrips i brug flere steder allerede, men den her har jo gradient! Altså, flere farver fordelt over strippens længde! Det kan man jo ikke leve uden.

Så, jeg håber Philips Hue Lightstrip Gradient kommer på tilbud …

Google Nest Wifi Router

Den her er lidt alternativ, for jeg er faktisk 200% tilfreds med vores wifi herhjemme. Det er fra Ubiquiti, og det fungerer rasende godt.

Men, skulle jeg på jagt efter nyt udstyr, og havde jeg ikke mod på at rode med detaljerne i opsætningen, ville jeg gå efter Googles wifi-udstyr. Jeg har kun hørt godt om produktet, og opsætningen er så enkel som det næsten kan gøres.

Og så er jeg ikke i tvivl om, at det ryger på tilbud et sted på Black Friday.

Creality 3D Ender 3 v2

Jeg er virkelig tæt på at købe en 3D-printer. Der er efterhånden mange småting, jeg gerne ville kunne printe selv – og en Ender 3 v2 fra Creality ser ud til at være en nem og billige måde at komme i gang på.

Den er ikke på tilbud endnu, men lur mig om det ikke sker senest på næste fredag. Den kan fås billigere i udlandet, men jeg er tilhænger af den danske reklamationsret, og at støtte danske butikker.

Er der noget jeg har overset? Hvad skal du på indkøb efter? 🙂

Gør som 825 andre - tilmeld dig nyhedsbrevet.
Så får du automatisk besked, når der er nye indlæg.

One thought on “Black Friday nærmer sig – mine ønsker4 min read

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *